opc_loader
                      

Mini Puppy Natvoer 12x85gr

Artikelnr: / 101067 /
Royal Canin,101067/0
(Prijs excl. btw) 8,26
9,99
Artikelnummers
EAN:
6306
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Mini Puppy natvoer - natvoeding voor puppies van kleine honden tot 10 maanden met een volwassen gewicht van 1 tot 10 kilo.

Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase extra natuurlijke weerstand kunnen gebruiken? Mini Puppy Wet van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup met een verwacht volwassen gewicht tot 10kg te ondersteunen.

Ondersteunt de natuurlijke afweer, gezonde spijsvertering en zeer energierijk.

100% gezonde voeding
Ken je de natvoedingen van ROYAL CANIN? Deze zijn helemaal ontwikkeld volgens de principes van onze gezonde voedingen. Zo zijn ze gericht op de voedingsstoffen die erin zitten, en niet op smaakvariaties. De voeding sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van je kleine hond. Iedere pouch bevat grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. De leveranciers hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht. De samenstelling van de pouches is constant. Alle voeding voldoet dan ook aan onze hoge kwaliteitstandaarden.

Ondersteunt zijn groei
Mini Puppy Wet van ROYAL CANIN is goed te combineren met een droogvoeding uit ons assortiment. Het houdt precies rekening met de groei van je hond. Alle gezonde voedingsstoffen bevat het om je pup uit te laten groeien tot een prachtige hond.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items