opc_loader
                      

Giant Puppy PRO 17kg

Artikelnr: / 101078 /
Royal Canin,101078/0
(Prijs excl. btw) 45,45
55,00
Artikelnummers
EAN:
6328
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Giant Puppy - hondenvoer voor puppies van zeer grote rassen in de 1e groeifase met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo.

Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase extra ondersteuning kunnen hebben? Speciaal voor pups van zeer grote rassen (>45 kg) in de eerste groeifase hebben we Giant Puppy van ROYAL CANIN ontwikkeld. Het draagt bij aan zijn natuurlijke weerstand en een gezonde groei. 

Ondersteunt de natuurlijke afweer, intense groei - Gecontroleerde energie-inname en ndersteuning van botten en gewrichten.

Ondersteunt de spijsvertering
In het begin van zijn prille leven groeit je zeer grote pup razendsnel. Na 8 maanden zit hij al op 90% van zijn volwassen formaat. Ongelooflijk hoe groot hij al is. Maar tijdens deze enorme groei is het spijssverteringssysteem nog in ontwikkeling. Krijgt je hond in deze fase wel alle noodzakelijke voedingssoffen binnen? Giant Puppy van ROYAL CANIN helpt de spijsvertering te ondersteunen. Het is bovendien licht verteerbaar en bevat alles voor een gezonde, uitgebalanceerde groei. Een enthousiaste pup van dit formaat, dat valt op. 

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items