opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Maxi Adult 8+ 15kg

Artikelnr: / 101076 /
Royal Canin,101076/0
(Prijs excl. btw) 46,69
56,50
Artikelnummers
EAN:
6324
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Maxi Ageing 8+ - hondenvoer voor grote oudere honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kilo.

Al is hij wat ouder, je grote hond is gezond toch? Of zou zijn uitstraling wat vitaler kunnen? Met Maxi Ageing 8+ van ROYAL CANIN® ondersteun je het gezond ouder worden van je hond.

Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen, voor behoud van sterke botten en soepele gewrichten, bevordert de spijsvertering en voor een mooie, glanzende vacht.

Voldoet aan de voedingsbehoefte
Wist je dat de gemiddelde levensverwachting van grote honden rond de 10 jaar ligt? Vanaf 8 jaar herken misschien bij je grote hond al ouderdomsverschijnselen. Aangepaste voeding helpt om deze verschijnselen te voorkomen. Maxi Ageing 8+ van ROYAL CANIN bevat een selectie aan voedingsstoffen die voldoen aan de voedingsbehoefte van je ouder wordende hond. Want niemand wil dat zijn hond krakkemikkig oud wordt. En een ouder wordende hond die er vitaal uitziet en een glanzende vacht heeft, dat valt op.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items