opc_loader
                      

Maxi Puppy Active 15kg

Artikelnr: / 101077 /
Royal Canin,101077/0
(Prijs excl. btw) 47,52
57,50

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6326
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Maxi Puppy Active - hondenvoer voor puppies van grote rassen tot 15 maanden met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kilo die professioneel trainen.

Je grote pup is gezond, toch? Of zou hij voor de training ondersteuning voor zijn spieren kunnen gebruiken? Speciaal voor grote pups die professioneel worden getraind, is er Maxi Puppy Active van ROYAL CANIN®. Het helpt de natuurlijke afweer van pups tot 15 maanden te ondersteunen.

Bevordert de spijsvertering en ndersteunt de natuurlijke weerstand.

Extra energiebehoefte
Als je pup 8 maanden is, bereikt hij zijn volwassen formaat. Botten en gewrichten zijn dan bijna geheel ontwikkeld en er breekt een tragere groeifase aan: de 2e groeifase. In deze fase ontwikkelen zich vooral de spieren van de pup. Als jij je pup in deze fase professioneel traint, verbruikt hij meer energie die hij misschien onvoldoende uit de gewone voeding haalt. Speciaal daarom hebben we Maxi Puppy Active, met een extra hoog energiegehalte.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items