opc_loader
  • Nederlands
  • English
                      

Mini Ageing 12+ 3,5kg

Artikelnr: / 101065 /
Royal Canin,101065/0
(Prijs excl. btw) 15,69
18,99
Artikelnummers
EAN:
6302
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

Mini Ageing 12+ - hondenvoer voor kleine oude honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo.

Je kleine hond is gezond, toch? Of zou hij nog wel wat vitaler kunnen, wat levendiger? Vanaf een leeftijd van 12 jaar kan je hond last krijgen van ouderdomsverschijnselen. Mini Ageing 12+ van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de gezonde oudere hond te ondersteunen.

Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen, ondersteunt de nierfunctie, voor een mooie, glanzende vacht, beperkt de vorming van tandsteen en bijzonder smakelijk en gemakkelijk te weken.

Gezonde voeding
Je zou denken dat een kleine elegante hond op leeftijd kwetsbaar is. Maar dat valt juist reuze mee. De mini-hond is erg levendig en sterk. Ze kunnen zelfs ouder dan 15 jaar worden. Natuurlijk verandert hun voedingsbehoefte met het klimmen van de jaren wel. Wij adviseren daarom vanaf 12 jaar de gezonde oudere hond te ondersteunen met Mini Ageing 12+ van ROYAL CANIN. Dit is een uitgebalanceerde gezonde voeding voor de kleine, oudere hond.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items