opc_loader
                      

X-Small Ageing 12+ 1,5kg

Artikelnr: / 101061 /
Royal Canin,101061/0
(Prijs excl. btw) 8,26
9,99

Uitverkocht

Artikelnummers
EAN:
6294
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

X-Small Ageing 12+ - hondenvoer voor oudere zeer kleine honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo.

Je oudere, zeer kleine hond is gezond, toch? Of verschijnen de tekenen van ouderdom steeds sneller? X-Small Ageing 12+ van ROYAL CANIN helpt je zeer kleine hond om vitaal te blijven en zijn ouderdomsverschijnselen te vertragen.

Bevordert de spijsvertering, beperkt de vorming van tandsteen, bijzonder smakelijkheid en gemakkelijk te weken, beschermt tegen ouderdomsverschijnselen en ndersteunt het hart.

Buitengewoon lange levensduur
Al is je hond nog zo klein, hij heeft een hoge levensverwachting. Maar gedurende hun lange leven verandert er wel wat aan de specifieke behoeftes van de hond wat betreft energie en beweeglijkheid. En vooral na het 12e levensjaar gaan de veranderingen in het gedrag en het uiterlijk van je hond snel. Je ziet het aan de vacht die doffer en grijzer kan worden en de toegenomen behoefte aan rust. Ook kan je hond minder interesse in de omgeving hebben en de spiermassa neemt af. 
 
Een innovatie in gezonde voeding
Op basis van de nieuwste wetenschappelijke mogelijkheden hebben we X-Small Ageing 12+ ontwikkeld. Een aangepast combinatie van voedingsstoffen helpt je hond vitaal te houden en de ouderdomsverschijnselen te vertragen. De kleine brokjes, speciaal voor de kleine kaak van je hond, hebben een groot resultaat. Kijk hoe vitaal je hond nog kan zijn op die leeftijd! 

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items