opc_loader
                      

X-Small Puppy 3kg

Artikelnr: / 101058 /
Royal Canin,101058/0
(Prijs excl. btw) 16,52
19,99
Artikelnummers
EAN:
6288
Verzendmethode
Verzend- en verwerkingskosten (GRATIS verzending vanaf €95,-):
5,95
Levertijd:
1 - 14 Dagen

AANGEPASTE LEVERTIJD: om onze voordelige prijs voor dit product te behouden is er een aangepast levertijd t/m 14 dagen, neem contact met ons op voor de exacte levertijd. 

X-Small Puppy - hondenvoer voor pups van zeer kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo.

Je zeer kleine pup is gezond, toch? Of zou hij in de korte tijd dat hij erg hard groeit wel wat meer energie kunnen gebruiken? X-Small Puppy van ROYAL CANIN® helpt pups van zeer kleine honden de best mogelijke start te geven.

Zeer energierijk, gezonde spijsvertering en darmpassage en ondersteunt de natuurlijke afweer.

Korte snelle groei
Wat begint als een pluizig bolletje in de palm van je hand van een paar honderd gram groeit in tien maanden uit tot een volwassen hond. En vooral in de eerste maanden gaat het snel. In 7 tot 8 weken vertienvoudigen puppy’s hun geboortegewicht. Daarna volgt nog een groeispurt tot 10 maanden. Om hem of haar dan de best mogelijke ‘vliegende’ start te geven is het belangrijk dat je je pup de juiste voeding geeft.
 
Optimale energiebehoefte
X-Small Puppy van ROYAL CANIN voldoet aan de specifieke behoeftes van je pup van 2 tot 10 maanden. Het bevat speciale voedingsstoffen om een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Verder is het bijzonder smakelijk en het ondersteunt het natuurlijke afweersysteem. Erg belangrijk voor zulke jonge pups, die net in het leven staan. Ook bevat de voeding 'calciumvangers' om tandsteen te voorkomen.

Royal Canin

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items